Edo Kondologit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Edo Kondologit
230px
Edo Kondologit
Pakaryan penyanyi
Taun aktif 1980 - saiki
Bojo Niar Septia Cahyana
Anak Itamar Lemuela Barbalina
Wong tuwa Onesimus Kondologit lan Narnalina Ajolo

Ehud Edward Kondologit (lair ing Malanu, Sorong, 5 Agustus 1967; umur 52 taun) wujud sawijining penyanyi jazz Indonésia. Sosoké ditepungi minangka penyanyi kanthi aliran jazz, lan kerep nggawakaké lagu-lagu rohani Kristen. Liwat swarané uga Edo akèh nglantunaké katentreman liwat sapérangan organisasi sosial. Dhèwèké palakrama karo Niar Septia Cahyana (Keko) lan dikaruniai putri ayu, Itamar Lemuela Barbalina.

Putra pasangan Onesimus Kondologit lan Narnalina Ajolo tetep èksis ing kancah musik Indonésia. Saliyané uga aktif minangka fungsionaris sawijining parté pulitik. Malah Edo ing pemilu 2008 tau dadi calon législatif saka parté mau.

Filmografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]