Edirne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Edirne
City
Nagara Turki
LaladanMarmara
ProvinsiEdirne
Pamaréntahan
 • WalikuthaRecep Gürkan (CHP)
 • GobernurDursun Ali Sahin
Élepasi42 m (138 ft)
Cacah warga (2017)
 • Gunggung165.979
Zona wektuEET (UTC+2)
 • Usum panas (DST)EEST (UTC+3)
Kodhe laladan284
Plat Lisensi22
Situs wèbwww.edirne.bel.tr

Edirne (Basa Turki: Edirne, Yunani: Αδριαηοπούλι, Bulgari: Одрин), iku sawijining kutha ing Eastern Thrace ing pérangan Eropah Turki.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranjala njaba[besut | besut sumber]