Edirne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Edirne
City
Nagara  Turki
Laladan Marmara
Provinsi Edirne
Pamaréntahan
 • Walikutha Recep Gürkan (CHP)
 • Gobernur Dursun Ali Sahin
Élepasi 42 m (138 ft)
Cacah warga (2017)
 • Gunggung 165.979
Zona wektu EET (UTC+2)
 • Usum panas (DST) EEST (UTC+3)
Kodhe laladan 284
Plat Lisensi 22
Situs wèb www.edirne.bel.tr

Edirne (Basa Turki: Edirne, Yunani: Αδριαηοπούλι, Bulgari: Одрин), iku sawijining kutha ing Eastern Thrace ing pérangan Eropah Turki.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranjala njaba[besut | besut sumber]