Provinsi Çanakkale

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Provinsi Çanakkale

Propinsi Çanakkale iku propinsi Turki. Wewengkon propinsi iki dumunung ing rong bawana, ya iku ing Éropah lan Asia. Kutha krajan propinsi iki ya iku Çanakkale. Kutha Gelibolu (Yunani: Καλλίπολις) dumunung ing propinsi iki.