Provinsi Çanakkale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Provinsi Çanakkale

Propinsi Çanakkale iku propinsi Turki. Wewengkon propinsi iki dumunung ing rong bawana, ya iku ing Éropah lan Asia. Kutha krajan propinsi iki ya iku Çanakkale. Kutha Gelibolu (Yunani: Καλλίπολις) dumunung ing propinsi iki.