Çanakkale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Çanakkale (pocapan [tʃaˈnakːale]) iku siji kutha plabuhan ing Turki, kang dumunung ing Provinsi Çanakkale Populasi ing kutha iki kira-kira 96,588 (2009) [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]