Çanakkale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Çanakkale (pocapan [tʃaˈnakːale]) iku sawijining kutha plabuhan ing Turki, sing dumunung ing Provinsi Çanakkale Populasi ing kutha iki kira-kira 96,588 (2009) [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ [1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]