Çanakkale

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Çanakkale (pocapan [tʃaˈnakːale]) iku sawijining kutha plabuhan ing Turki, sing dumunung ing Provinsi Çanakkale Populasi ing kutha iki kira-kira 96,588 (2009) [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ [1]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

External links[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Çanakkale&oldid=829485"