Provinsi Adana

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kozan tarihyerlesim.jpg

Propinsi Adana iku propinsi kang jembar wewengkoné 14.030 km², dumunung ing Region Mediterranean sisih kidul Turki. Propinsi kang wewatesan karo propinsi iki ya iku Mersin ing sisih kulon, Hatay ing sisih kidul-wétan, Osmaniye ing sisih wétan, Kahramanmaraş ing sisih lor-wétan, Kayseri ing sisih lor, lan Niğde ing sisih lor-kulon. Kutha krajané ya iku kutha Adana.

Distrik[besut | besut sumber]

Adana dipérang dadi 14 distrik (kutha krajan dicithak kandel):

Museum[besut | besut sumber]

Situs sajarah[besut | besut sumber]

Festival[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Distrik ing Turki


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Adana&oldid=1024534"