Duko, Arjasa, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Duko
Désa
Duko kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Duko
Duko
Duko kapernah ing Jawa Wétan
Duko
Duko
Duko kapernah ing Indonésia
Duko
Duko
Koordhinat: 6°52′41″S 115°16′38″E / 6.87797°S 115.27726°E / -6.87797; 115.27726Koordhinat: 6°52′41″S 115°16′38″E / 6.87797°S 115.27726°E / -6.87797; 115.27726
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanArjasa
Kodhe laladan
administrasi
35.29.24.2018

Duko iku désa ing Kacamatan Arjasa, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Arjasa, Sumenep