Divinity

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Divinity
Divinity candy.jpg
JinisConfection
Woworan pokokEgg whites, corn syrup, and sugar or brown sugar
Buku masakan: Divinity  Médhia: Divinity

Ketuhanan minangka salah sawijining jinis olahan arupa gula-gula kaya nougat digawe nganggo endhog putih, sirup jagung, lan gula . Bahan opsional kayata rasa, woh garing sing dicincang lan kacang sing dicincang asring ditambahake. Ngganti gula karo gula coklat nyebabake gula sing ana gandhengane sing diarani " busa laut ".