Dinding sèl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sel tumbuhan dipisahkan olèh dinding sel yang transparan.

Dinding sèl iku struktur ing sajabané membran plasma kang mbatesi ruang tumrap sèl kanggo tuwuh dadi gedhé. Dinding sèl minangka ciri khas kang diduwèni tetuwuhan, baktèri, fungi (jamur), lan alga, sanajan struktur panyusun lan kelengkapané béda-béda.

Uga delengen[besut | besut sumber]