Dinding sèl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sel tumbuhan dipisahkan olèh dinding sel yang transparan.

Dinding sèl iku struktur ing sajabané membran plasma sing mbatesi ruang tumrap sèl kanggo tuwuh dadi gedhé. Dinding sèl minangka ciri khas sing diduwèni tetanduran, baktèri, fungi (jamur), lan alga, senajan struktur panyusun lan kelengkapané béda-béda.

Uga delengen[besut | besut sumber]