Nukléus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Nukleus)
Jump to navigation Jump to search

Nukléus utawa inti sel ya iku pérangan sing ana ing tengahe sel, diubengi déning sitoplasma, lan duwé wujud bunder (ora teratur).