Nukléus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Nukleus)

Nukléus utawa inti sel ya iku bagean sing ana ing tengahe sel, diubengi déning sitoplasma, lan duwéni wujud bunder (ora teratur).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nukléus&oldid=1097018"