Nukléus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Nukleus)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nukléus utawa inti sel ya iku pérangan sing ana ing tengahe sel, diubengi déning sitoplasma, lan duwé wujud bunder (ora teratur).