Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Diary of a Wimpy Kid: Dog Days nggih punika filem saking Amérikah Sarékat lan Kanada taun 2012. Filem punika kaarahaken déning David Bowers. Skénario kagem filem punika dipun anggit déning Wallace Wolodarsky sesarengan kaliyan Maya Forbes adhedhasar saking buku kanthi sesirah The Last Straw and Dog pakaryanipun Jeff Kinney. Wondéné musikipun dipuncakaken déning Edward Shearmur. Wonten filem punika, Anthony B. Richmond ngayahi jejibahan minangka sinematografer. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Zachary Gordon, Steve Zahn, Robert Capron, lan sanèsipun. Filem punika kababar ing surya 3 Agustus 2012 20th Century Fox.

Juru paraga[besut | besut sumber]

  • Zachary Gordon minangka Greg Heffley
  • Steve Zahn minangka Frank Heffley, bapanipun Greg.
  • Robert Capron minangka Rowley Jefferson, rencangipun Greg ingkang paling raket.
  • Devon Bostick minangka Rodrick Heffley, kangmasipun Greg.
  • Peyton List minangka Holly Hills, kanca rakitipun ingkang dipunsir kaliyan Greg
  • Rachael Harris minangka Susan Heffley, ibunipun Greg.
  • Connor & Owen Fielding minangka Manny Heffley, rayinipun Greg.
  • Laine MacNeil minangka Patty Farrell, mungsuhipun Greg.
  • Melissa Roxburgh minangka Heather Hills, kangmasipun Holly.
  • Karan Brar minangka Chirag Gupta, rencang Greg.
  • Grayson Russell minangka Fregley
  • Oliver si Anjing minangka Sweetie, segawon ingon-ingonipun Greg.
  • Phil Hayes minangka Stan Warren
  • Jeff Kinney minangka Mr. Jonathon Hills

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kaufman, Amy (2012-08-02). "'Total Recall' will fight 'Dark Knight Rises' for No. 1". latimes.com. Dijupuk 2012-10-19. 
  2. "Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)". Box Office Mojo. Dijupuk December 20, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]