Dewan Perwakilan Rakyat Daerah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dewan Perwakilan Rakyat Laladan (dicekak DPRD) iku unsur penyelenggara Pamaréntahan Laladan minangka lembaga perwakilan rakyat laladan ing Indonésia. Ing undang-undang dhasar '45, DPRD kui lembaga Legislatif.

Hak-Hak DPRD[besut | besut sumber]

Fungsi Pokok DPRD[besut | besut sumber]

DPRD dumadi saka[besut | besut sumber]

Dewan Perwakilan Rakyat Laladan (DPRD) minangka wakil-wakil rakyat ing wewengkon utawa ing laladan. Dewan iki sing dadi penghubung komunikasi antara rakyat karo pamaréntah laladan saenggon.