Hak Interpelasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Hak Interpelasi iku hak kanggo njaluk kejelasan sing resmi maring pemerentah.

Hak iki diwei maring DPRD