Hak Interpelasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hak Interpelasi iku hak kanggo njaluk kejelasan sing resmi maring pemerentah.

Hak iki diwei maring DPRD