Hak Angkèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Hak Angket)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hak Angket iku hak kanggo nyelidiki sing melibatkan wong akèh. Hak iki diwei maring DPRD