Hak Angkèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hak Angket iku hak kanggo nyelidiki sing melibatkan wong akèh. Hak iki diwei maring DPRD