Dennis Tito

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dennis Anthony Tito
Peserta pesawat ruang angkasa
Kabangsan Amérika Sarékat
Pedamelan sanèsWirausahawan
Wekdal ing ruwang angkasa7 dina 22 jam 04 minit
MisiSoyuz TM-32
Setatsiyun Antariksa Internasional
Soyuz TM-31

Dennis Anthony Tito (lair ing Queens, 8 Agustus 1940; umur 81 taun) yaiku insinyur, multimilyuner, lan tokoh kapisan saka Amerika Sarekat sing berwisata menyang Setatsiyun Luar Angkasa Internasional lan datheng karo Soyuz. Perjalanan wisata kasebut dianakake saka 28 April nganti 6 Mei 2001. Kanggo ngedalani misi kasebut, Tito kudu mbayar sajumlah 20 yuta dolar AS.

Wacaan tambahan[besut | besut sumber]

  • Klerkx, Greg. Lost in Space, The Fall of NASA. Random House: New York. 2004. ISBN 0-375-42150-5

Pranala jaba[besut | besut sumber]