6 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 6 Mei)

6 Mèi punika dinten ingkang kaping 126 utawi 127 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

  • 2003 - Ateng, pelawak kawakan Indonésia tilar donya ing yuswa 61 taun amargi sakit tenggorokan.

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 Mèi - 6 Mèi - 7 Mèi