6 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 6 Mei)

6 Mei punika, dinten ingkang kaping 126 utawi 127 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

  • 2003 - Ateng, pelawak kawakan Indonésia tilar donya ing yuswa 61 taun amargi sakit tenggorokan.

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

5 Mei - 6 Mei - 7 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=6_Mèi&oldid=1060243"