Dejan Iliev

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dejan Iliev
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dejan Iliev
Дејан Илиев
Tanggal lair (1995-02-25) 25 Fèbruari 1995 (umur 26)[1]
Papan lair Strumica,[2] Macedonia
Dhuwur 1.96 m (6 ft 5 in)[2]
Posisi main Kiper[2]
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
(nyileh soko Arsenal)
Angka 33
Karir nom
2012 Belasica
2012–2019 Arsenal
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017– Arsenal 0 (0)
2019iClinic Sereď (nyileh) 18 (0)
2020Jagiellonia (nyileh) 4 (0)
2020–Shrewsbury Town (nyileh) 3 (0)
Tim nasional
2012 Macedonia U-19 5 (0)
2013–2015 Macedonia U-21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:35, 25 November 2020.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12 December 2019

Dejan Iliev (lair 25 Februari 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Makedonia sing main dadi Kiper kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Deyan Iliev: Overview". ESPN. Dibukak ing 4 June 2020.
  2. a b c "Dejan Iliev: Profile". worldfootball.net. HEIM:SPIEL. Dibukak ing 4 June 2020.