David Edwards

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
David Edwards
AUT vs. WAL 2016-10-06 (168).jpg
Edwards main kanggoWales ing taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa David Alexander Edwards[1]
Tanggal lair (1986-02-03) 3 Fèbruari 1986 (umur 35)[2]
Papan lair Pontesbury, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 4
Karir nom
1996–2003 Shrewsbury Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2007 Shrewsbury Town 119 (12)
2007–2008 Luton Town 19 (4)
2008–2017 Wolverhampton Wanderers 284 (41)
2017–2019 Reading 32 (3)
2019– Shrewsbury Town 40 (2)
Tim nasional
2006–2008 Wales U-21 9 (1)
2007–2017 Wales 43 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:33, 5 Desember 2020 (UTC).


David Alexander Edwards (lair 3 Februari 1986) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Shrewsbury Town" (PDF). English Football League. p. 64. Dibukak ing 25 September 2020.
  2. Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. p. 135. ISBN 978-1-84596-601-0.
  3. "David Edwards: Overview". ESPN. Dibukak ing 15 November 2020.