Danu Umbara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Danu Umbara
Danu-umbara.jpg
Pakaryanaktor, sutradara

Danu Umbara (lair ing Cirebon, 23 Maret 1943) ya iku salah sawijiné aktor lan sutradara Indonesia, sing naté suksès nyutradarani filem Lima Cewek Jagoan ana ing taun 1980. Filmé dijurung déning aktris terkenal nalika jaman semana. Saliyané dadi sutradara, dhèwèké naté dadi aktor filem ing Malaysia sing judhulé "Penagih Dada" 1977 dijurung déning aktris Malaysia, S. Zamilah.

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang wis digawé[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Danu Umbara(diundhuh tanggal 25 September 2012)