Dalan Tol Bali Mandara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dalan Tol Bali Mandara
Route information
Part of AH 2
Maintained by PT Jasamarga Bali Tol (JBT)
Length12,7 km (7,9 mi)
Existed2013 – present
History-
Major junctions
FromNusa Dua
ToPapan Anggegana Internasional Ngurah Rai
Benoa
Location
Major citiesDenpasar
Highway system
Dalan lan Ratan ing Indonésia

Dalan Tol Bali Mandara iku dalan tol kapisan ing Provinsi Bali, Indonésia. Dalan Tol Bali Mandara nyambungaké Nusa Dua, Ngurah Rai, lan Benoa. Dalan tol iki dawané gunggung 12,7 km lan ana ing sadhuwuring sagara. Dalan tol iki diresmèkaké Présidhèn Indonésia, Susilo Bambang Yudhoyono, ing tanggal 23 Sèptèmber 2013. Dalan Tol Bali Mandara uga dinobataké minangka dalan tol éndah dhéwé ing donya. Ing KTT APEC ing Bali, dalan tol iki uga diliwati para uluning nagara.

Galèri[besut | besut sumber]

Cithakan:Jalan tol Indonesia