Cuka beras

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cuka sega korea

Cuka beras minangka salah sawijining jinis olahan saka cuka sing digawe saka beras fermentasi ing Asia Wétan ( China, Jepang lan Korea ), uga ing Vietnam ing Asia Tenggara . Bisa digunakake minangka pemanis ing sawetara gorengan, klamben, nasi sushi, lsp.

Cuka ireng cina