Crostino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Crostini
Crostini by Charles Haynes.jpg
Cheese and spinach crostini
Panggonan asalItaly
Woworan pokokBread, topping
Buku masakan: Crostini  Médhia: Crostini

Crostini (tegesé "crust cilik" ing basa Italia ; crostino tunggal) minangka panganan pembuka Italia sing kalebu irisan roti cilik utawa topping panggang utawa roti panggang. Isine bisa uga kalebu macem-macem keju, daging, lan sayuran sing beda-beda, utawa bisa uga diwenehi luwih gampang nganggo tambahan minyak zaitun lan ramuan utawa saos .