Cowboys & Aliens

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Cowboys & Aliens (tegesipun 'Koboi lan Makhluk Njawi Angkasa') nggih punika sesirah filem fiksi sains saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jon Favreau. Skénariyo kagem filem punika kaanggit déning Damn Lindelof sesarengan Alex Kurtzman, ROberto Orci, Mark Fergus, lan Hawk Ostby, adhedhasar saking buku komik Cowboys & Aliens (2006) pakaryanipun Scott Mitchell Rosenberg. Juru damel film kapasrahaken dhumateng Steven Spielberg, Ron Howard, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Roberto ORci, lan Scot Mitchell Rosenberg. Wondéné tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Harry Gregson-Williams, lan sinematografi kacepeng déning Matthew Libatique. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Daniel Craig, Harrison Ford, lan Olivia Wilde.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "It Books and Platinum Studios Announce 'Cowboys & Aliens' Graphic Novel Paperback Edition on Stands June 28, 2011" (Press release). Platinum Studios. June 1, 2011. Dijupuk 10 Juni 2011.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  2. McClintock, Pamela (July 28, 2011). "Box Office Preview: 'Cowboys & Aliens' Gallops Into Theaters". The Hollywood Reporter. Dijupuk 29 Juli 2011.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  3. "Cowboys & Aliens (2011)". Box Office Mojo. Dijupuk 10 October 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]