Cornelis Pijnacker Hordijk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cornelis Pijnacker Hordijk

Mr. Cornelis Pijnacker Hordijk (Tiel, 13 April 1847 - Haarlem, 3 September 1908) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké maréntah wiwit tanggal 29 September 1888 - 17 Oktober 1893.

Uga delengen[besut | besut sumber]