Cochinita pibil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Puerco pibil.

Cochinita pibil (uga puerco pibil utawa cochinita con achiote ) minangka salah sawijining olahan sajian daging babi panggang alon-alon tradisional Meksiko saka Semenanjung Yucatán . [1] Preparation saka cochinita tradisional melu marinating meat ing banget ngandhut asam jeuk jus, nambah annatto wiji kang imparts werna orange obaran urip, lan roasting daging nalika wis kebungkus ing godong gedang .

Cochinita

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Explorando México - Cochinita Pibil, Manjar Yucateco". www.explorandomexico.com.