Carnitas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Carnitas
Tacos made with carnitas filling
Panggonan asalMexico
Tlatah utawa prajaMichoacán
Hawa ajanganHot
Woworan pokoksimmering pork in oil
Buku masakan: Carnitas  Médhia: Carnitas

Karnitas, sing tegesé "daging cilik", minangka panganan masakan Meksiko sing asale ing tlatah Michoacán . Karnitas digawé kanthi nggarang utawa nyampur daging babi ing lenga utawa luwih disigar nganti garing. Proses kasebut entuk saka telung nganti patang jam, lan asile daging empuk banget, sing banjur ditawani karo godhong ketumbar sing disigar (cilantro), bawang diced, salsa, guacamole, tortillas, lan kacang refried ( frijoles refritos ).