Clube Atlético Mineiro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Atlético Mineiro
Jeneng dawaClube Atlético Mineiro
ParabanGalo (Rooster)
Yasa1908 - 25 - 03
StadhiyonMineirão, Belo Horizonte
Momotan75,783
PresidentAlexandre Kalil
MènèjerCuca
LigaCampeonato Brasileiro Série A
20122th
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban

Clube Atlético Mineiro inggih punika klub bal-balan brazil, klub ingkang nduwèni basis ing Belo Horizonte, Brasil.

Prestasi[besut | besut sumber]

Internasional[besut | besut sumber]

1992, 1997
2013

Liga Domestik[besut | besut sumber]

1971
1915, 1926, 1927, 1931, 1932, 1936, 1938, 1939, 1941, 1942, 1946, 1947, 1949, 1950, 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1958, 1960,1962, 1963, 1970, 1976, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1985, 1986, 1988, 1989, 1991, 1995, 1999, 2000, 2007, 2010, 2012, 2013

Skuat[besut | besut sumber]

Per 19 Juli 2011.[2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Brazil GK Giovanni
2 Brazil DF Patric
3 Brazil DF Lima (pinjaman dari Real Betis)
4 Brazil DF Leonardo Silva
5 Brazil DF Réver Kapten
6 Brazil DF Guilherme Santos
7 Brazil MF Serginho
8 Brazil MF Dudu
9 Brazil FW Guilherme
10 Brazil MF Renan Oliveira
11 Brazil FW Magno Alves
15 Brazil MF Wesley
16 Brazil DF Leandro
17 Brazil MF Bernard
18 Brazil FW Marquinhos Cambalhota
19 Brazil FW Ricardo Bueno
20 Brazil MF Richarlyson
21 Brazil MF Toró
22 Brazil DF Werley
No. Pos. Jeneng
23 Brazil GK Lee
25 Brazil MF Soutto
27 Brazil MF Wendel
28 Brazil MF Giovanni Augusto
29 Brazil MF Gilberto
30 Brazil GK Renan Ribeiro
31 Brazil DF Luiz Eduardo
32 Brazil DF Roger
33 Brazil MF Leleu
35 Brazil GK Paulo Victor
36 Brazil FW Jônatas Obina
38 Brazil MF Caio
39 Brazil DF Eron
40 Brazil FW Neto Berola
80 Brazil FW Mancini
83 Brazil MF Daniel Carvalho
90 Brazil FW André
TBA Brazil MF Jackson

Pemain Dengan Dua Nagara

Pemain Muda Yang Mampu bermain dalam tim profésional

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
17 Brazil MF Bernard
25 Brazil MF Soutto
27 Brazil MF Wendel
No. Pos. Jeneng
32 Brazil DF Roger
33 Brazil MF Leleu
39 Brazil DF Eron

juru main muda & cadangan kaliyan pengalaman tim kawiwitan

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Brazil GK Fábio Costa
Brazil DF Sidimar
Brazil DF Thiago Cardoso
Brazil DF Luis Gustavo
Brazil MF Diney
No. Pos. Jeneng
Brazil MF Claudio
Brazil MF Paulinho
Brazil FW Wescley
Brazil FW Cristiano

Pinjaman[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Ékuadhor DF Jairo Campos (ke Deportivo Quito)
Brazil DF Samuel (ke Paços de Ferreira)
Brazil DF Sheslon (ke América-MG)
Brazil DF Marcos Rocha (ke América-MG)
Brazil DF Felipe (ke Tupi)
Brazil DF Rafael Cruz (ke Atlético Goianiense)
Brazil DF Welton Felipe ke Avaí)
Brazil MF Alê (ke Americana)
Brazil MF Denílson (ke Tupi)
No. Pos. Jeneng
Brazil MF Rafael Jataí (ke Guarani)
Brazil MF Chiquinho (ke Ipatinga)
Brazil MF Nikão (ke Bahia)
Brazil FW Raphael Aguiar (loan to Guarani)
Brazil FW Hudson (ke Tombense)
Brazil FW Kléber (ke Marítimo)
Brazil FW Pedro Paulo (ke Ipatinga)
Brazil FW Jheimy (ke Boa)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d Emmerson Maurício. "Títulos". Diarsip saka sing asli ing January 27, 2008. Dijupuk 2013-10-29. 
  2. (ing basa Portugis) Situs jaringan resmi

Pranala njaba[besut | besut sumber]