Cithakan:Taxonomy/Acacia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superrosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Rosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Fabids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Fabales  [Taksonomi; besut]
Famili: Fabaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Caesalpinioideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Caesalpinieae  [Taksonomi; besut]
Klad: Mimosoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Acacieae  [Taksonomi; besut]
Génus: Acacia  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Acacia. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Acacia. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Acacieae [Taksonomi; besut]
Tataran: genus (dipajang minangka Génus)
Pranala: Acacia
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: