Cithakan:Taxonomy/Caesalpinioideae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superrosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Rosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Fabids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Fabales  [Taksonomi; besut]
Famili: Fabaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Caesalpinioideae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Caesalpinioideae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Caesalpinioideae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Fabaceae [Taksonomi; besut]
Tataran: subfamilia (dipajang minangka Subfamili)
Pranala: Caesalpinioideae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: Angiosperm Phylogeny Group (2016). "An update of the Angiosperm Phylogeny Group classification for the orders and families of flowering plants: APG IV" (PDF). Botanical Journal of the Linnean Society 181 (1): 1–20. ISSN 0024-4074. doi:10.1111/boj.12385.