Cithakan:Taxonomy/Acacieae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superrosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Rosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Fabids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Fabales  [Taksonomi; besut]
Famili: Fabaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Caesalpinioideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Caesalpinieae  [Taksonomi; besut]
Klad: Mimosoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Acacieae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Acacieae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Acacieae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Mimosoideae [Taksonomi; besut]
Tataran: tribus (dipajang minangka Tribe)
Pranala: Acacieae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: