Cholik Syahmari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cholik Syahmari
Pakaryanpelawak
BojoIda Farida[1]
Wong tuwaSyahmari (ayah)

Cholik Syahmari (lair ing Bumiayu, 12 Dhésèmber 1951 – pati ing Jakarta, Indonésia, 14 Juli 2010 ing umur 58 taun[3]) iku pelawak Indonésia sing kalebu sajeroning grup lawak Pelita Grup. Cholik lan grup iki misuwur ing di era 80-an.[4]

Rujukan[besut | besut sumber]