Choi Minho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Minho
0000350308.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Choi Min-ho
Paraban Minho
Génre K-pop
Pakaryan Singer, rapper, dancer, actor, modhèl, host, endorser
Piranti vokal, drum, gitar
Mangsa akarya 2008–sekarang
Labèl SM Entertainment
Sing magepokan Shinee
SM Town

Nama Koréa
Hangul 민호
Hanja 珉豪

Choi Minho inggih punika salah satunggalipun anggota saking group Shinee, ing Koréa. Minho lair ing tanggal 9 Dhésèmber 1991. Choi Minho gadhah sebatan inggih punika Charismatic Flame. Bakat saking Choi Minho dipunngerteni déning SM Entertainment ing taun 2006 saking audhisi. Sadèrèngipun punika Choi Minho inggih punika modhèl saking produk busana Seoul Collection saking Hae Sang Baek ing sasi Maret 2008. Sapanunggalipun punika Choi Minho kados dados modhèl video group saking girl band SNSD utawi So Nyu Shi Dae ing tembang Gee. Choi Minho inggih punika lead rapper saking group Shinee. Sami kaliyan Key, Minho inggih punika mamber kang paling fashionable. Sapanunggalipun punika Minho dados mamber Shinee kang paling meneng. Nanging Minho gadhah kharisma lan nginggilipun 181 cm.[1]

Profil Saking Choi Minho[besut | besut sumber]

  1. Profil saking Minho inggih punika:
  2. Asma Lair: (최민호) Choi Minho
  3. Asma Panggung: 민호 utawi Minho
  4. Asma ing Shinee: Charismatic Flame Minho
  5. Tanggal Lair: 9 Dhésèmber 1991
  6. Dhuwuripun: 181 cm
  7. Hobi: Bal-balan, Basket, Basa Inggris,[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 16 Agustus 2011)
  2. ^ www.koreanboyband.com(dipuntingali tanggal 16 Agustus 2011)