Carl Reiner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Carl Reiner
Carl Reiner at Vicki Abelson's Women Who Write (14567378315).jpg
Reiner, 2012
Lair(1922-Cithakan:NOMORBULAN-20)20 Maret 1922
The Bronx, New York, Amérikah Sarékat
PatiJuni 29, 2020
Beverly Hills, California, Amérikah Sarékat
Jalaran patiNatural causes
BangsaAmerican
WiyataSchool of Foreign Service
Alma materGeorgetown University
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1945-2020
BojoEstelle Lebost (o. 1943; died 2008)
Anak
Sana jaringanhttp://www.randomcontent.com/

Carl Reiner (lair ing Amérikah Sarékat, 20 Maret 1922 – pati 29 Juni 2020 ing umur 98 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]