Carl Reiner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Carl Reiner
Reiner, 2011
Lair (1922-03-20) Maret 20, 1922 (age 94)
 Amérika Sarékat Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak lan pembawa acara

Carlton "Carl" Reiner (lair ing Amerika Serikat, 20 Maret 1922; umur 94 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carl_Reiner&oldid=964415"