Carl Reiner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Carl Reiner
Carl Reiner June 26, 2012 (14565696834).jpg
Reiner, 2012
Lair Carlton Reiner
(1922-03-20) Maret 20, 1922 (umur 96)
Amérika Sarékat The Bronx, New York, Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Carlton Reiner
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1952-present
Bojo Estelle Reiner (1943-2008; her death)

Carlton "Carl" Reiner (lair ing Amérika Sarékat, 20 Maret 1922; umur 96 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]