Carl Reiner

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Carl Reiner
Reiner, 2011
Lair 20 Maret 1922 (umur 94)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak lan pembawa acara

Carlton "Carl" Reiner (lair ing Amerika Serikat, 20 Maret 1922; umur 94 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carl_Reiner&oldid=964415"