Carl Reiner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Carl Reiner
CarlReinerHWOFSept2011.jpg
Reiner, 2011
Pakaryan pelawak lan pembawa acara

Carlton "Carl" Reiner (lair ing Amerika Serikat, 20 Maret 1922; umur 95 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]