Carl Reiner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carl Reiner
Carl Reiner June 26, 2012 (14565696834).jpg
Reiner, 2012
LairCarlton Reiner
(1922-03-20) Maret 20, 1922 (umur 97)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat The Bronx, New York, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaCarlton Reiner
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1952-present
BojoEstelle Reiner (1943-2008; her death)

Carlton "Carl" Reiner (lair ing Amérikah Sarékat, 20 Maret 1922; umur 97 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]