Carel Herman Aart van der Wijck

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Jonkheer Carel Herman Aart van der Wijck (Ambon, 29 Maret 1840-Baarn, 8 Juli 1914) iku Gubernur-Jéndral Indhiya Nèderlan.

Dhèwèké diangkat dadi Gubernur-Jéndral déning Ratu Emma ing tanggal 15 Juni 1893. Dhèwèké banjur wiwit maréntah antara tanggal 17 Oktober 1893 nganti tanggal 3 Oktober 1899.

Uga delengen[besut | besut sumber]