Café con leche

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Café con leche
Café con leche.jpg
Café con leche from Lugo, Spain
Jeneng liyanéCafebar
AjanganBeverage
Panggonan asalSpain
Hawa ajanganHot
Woworan pokokCoffee, milk
VariasiCafé au lait, caffè e latte
Ènergi panganan
(per ajangan)
103 kcal (431 kJ)
Buku masakan: Café con leche  Médhia: Café con leche

Café con leche ('kopi karo susu') minangka salah sawijining jinis omben-omben kopi Spanyol sing kasusun saka kopi sing kuat (biasane espresso ) dicampur karo susu scal ing jumlah sing padha. Jumlah susu bisa luwih akeh ing café con leche en vaso utawa café con leche de desayuno . [1] Gula utawa pemanis ditambahake miturut rasa. Babagan iki padha karo kafèt Italia lan kafe Prancis au lait .

Referensi[besut | besut sumber]

 

  1. Coffee Supremacy: Spanish Latte