Café au lait

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Café au lait
Café au lait.jpg
JinisBeverage
Panggonan asalFrance
Woworan pokokcoffee with hot milk
Buku masakan: Café au lait  Médhia: Café au lait

Kafe au lait ( /ˌkæf ˈl, kæˌf, kə-/ ; Prancis: [kafe o lɛ] ; Prancis kanggo "kopi nganggo susu") yaiku salah sawijining jinis kopi sing ditambahake susu panas. Beda karo kopi putih, yaiku kopi sing ditambah karo susu adhem utawa whitener liyane.

Kafe lan kolam renang sing disedhiyakake ing Café du Monde, New Orleans.

Referensi[besut | besut sumber]