Beignet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beignet
Beignets de pommes de terre.jpg
Potato beignets from Haute-Savoie
JinisPastry
Panggonan asalAncient Rome
Woworan pokokDough, powdered sugar
VariasiSourdough
Buku masakan: Beignet  Médhia: Beignet

Beignet ( /ˈbɛnj/ BEN-yay, uga US /bnˈj, bɛnˈj/ bayn-YAY, ben-YAY, [1] [2] Prancis: [bɛɲɛ] ; Cithakan:Lit ), sinonim karo gorenganInggris, yaiku tembung Prancis kanggo jajanan sing digawe saka jajanan choux goreng . [3] Beignet bisa uga digawe saka jinis adonan liyane, kalebu adonan ragi.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Beignet". Collins English Dictionary. HarperCollins. Retrieved 18 May 2019.
  2. "beignet" (US) and {{Cite Oxford Dictionaries|beignet|accessdate=18 May 2019}}
  3. Davidson, Alan (1999). Oxford Companion to Food. Oxford University Press. p. 70. ISBN 9780192115799.