Cacau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cacau
Katerangan priangga
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
VfB Stuttgart
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003- VfB Stuttgart 249 (79)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 29 September 2013.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 Mei 2013

Claudemir Jerônimo Baretto Cacau (lair ing Santo Andre, São Paulo, Brasil, 27 Maret 1981 umur 32 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing asalé saka Jerman sing main minangka penyerang kanggo VfB Stuttgart.