Menyang kontèn

Bukian, Payangan, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bukian
Désa
Bukian kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Bukian
Bukian
Bukian kapernah ing Bali
Bukian
Bukian
Bukian kapernah ing Indonesia
Bukian
Bukian
Koordhinat: 8°24′50″S 115°15′31″E / 8.41377°S 115.25858°E / -8.41377; 115.25858Koordhinat: 8°24′50″S 115°15′31″E / 8.41377°S 115.25858°E / -8.41377; 115.25858
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanPayangan
Kodhe laladan
administrasi
51.04.07.2003

Bukian iku désa ing Kacamatan Payangan, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Payangan, Gianyar