Bucheon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bucheon
부천
Municipal City
Trankripsi Korean
 • Hangul부천시
 • Hanja富川市
 • Revised RomanizationBucheon-si
 • McCune-ReischauerPuch'ŏn-si
Bucheon City Hall.
Bucheon City Hall.
Location of Bucheon
Country Koréa Kidul
RegionSudogwon
Pembagian administratif3 gu, 37 dong
Laladan
 • Gunggung53,44 km2 (2,063 sq mi)
Cacah warga (2005)
 • Gunggung850.731
 • Pepadhet15.919/km2 (41,230/sq mi)
 • DialekSeoul

Bucheon inggih punika satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Papanipun punika wonten ing antawisipun Incheon lan Seoul. Cacahipun penduduk wonten ing kutha punika dumugi 850.731 jiwa.

Pamerangan administratif[besut | besut sumber]

Bucheon punika dipunperang dados 3 gu.

Name Hangul Hanja
Ojeong-gu 오정구 梧亭區
Sosa-gu 소사구 素砂區
Wonmi-gu 원미구 遠美區

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi