Bucheon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bucheon
부천
Municipal City
Trankripsi Korean
 • Hangul 부천시
 • Hanja 富川市
 • Revised Romanization Bucheon-si
 • McCune-Reischauer Puch'ŏn-si
Bucheon City Hall.
Bucheon City Hall.
Location of Bucheon
Country  Koréa Kidul
Region Sudogwon
Pembagian administratif 3 gu, 37 dong
Laladan
 • Gunggung 53,44 km2 (2,063 sq mi)
Cacah warga (2005)
 • Gunggung 850.731
 • Pepadhet 15.919/km2 (41,230/sq mi)
 • Dialek Seoul

Bucheon inggih punika satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Papanipun punika wonten ing antawisipun Incheon lan Seoul. Cacahipun penduduk wonten ing kutha punika dumugi 850.731 jiwa.

Pamerangan administratif[besut | besut sumber]

Bucheon punika dipunperang dados 3 gu.

Name Hangul Hanja
Ojeong-gu 오정구 梧亭區
Sosa-gu 소사구 素砂區
Wonmi-gu 원미구 遠美區

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi