Menyang kontèn

Bongancina, Busungbiu, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bongancina
Désa
Bongancina kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Bongancina
Bongancina
Bongancina kapernah ing Bali
Bongancina
Bongancina
Bongancina kapernah ing Indonesia
Bongancina
Bongancina
Koordhinat: 8°20′44″S 114°56′50″E / 8.34563°S 114.94715°E / -8.34563; 114.94715Koordhinat: 8°20′44″S 114°56′50″E / 8.34563°S 114.94715°E / -8.34563; 114.94715
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBusungbiu
Kodhe laladan
administrasi
51.08.03.2003

Bongancina iku désa ing Kacamatan Busungbiu, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Busungbiu, Buleleng