Blahbatuh, Blahbatuh, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Blahbatuh
Désa
Blahbatuh kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Blahbatuh
Blahbatuh
Blahbatuh kapernah ing Bali
Blahbatuh
Blahbatuh
Blahbatuh kapernah ing Indonésia
Blahbatuh
Blahbatuh
Koordhinat: 8°33′45″S 115°17′58″E / 8.56243°S 115.29947°E / -8.56243; 115.29947Koordhinat: 8°33′45″S 115°17′58″E / 8.56243°S 115.29947°E / -8.56243; 115.29947
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanBlahbatuh
Kodhe laladan
administrasi
51.04.02.2005

Blahbatuh iku désa ing Kacamatan Blahbatuh, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Blahbatuh, Gianyar