Bitera, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bitera
Kalurahan
Bitera kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Bitera
Bitera
Bitera kapernah ing Bali
Bitera
Bitera
Bitera kapernah ing Indonésia
Bitera
Bitera
Koordhinat: 8°31′55″S 115°18′57″E / 8.53184°S 115.31582°E / -8.53184; 115.31582Koordhinat: 8°31′55″S 115°18′57″E / 8.53184°S 115.31582°E / -8.53184; 115.31582
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.1007

Bitera iku kalurahan ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar