Beng, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beng
Kalurahan
Beng kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Beng
Beng
Beng kapernah ing Bali
Beng
Beng
Beng kapernah ing Indonésia
Beng
Beng
Koordhinat: 8°31′49″S 115°19′39″E / 8.53033°S 115.32756°E / -8.53033; 115.32756Koordhinat: 8°31′49″S 115°19′39″E / 8.53033°S 115.32756°E / -8.53033; 115.32756
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.1008

Beng iku kalurahan ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Gianyar, Gianyar