Before I Sleep (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Before I Sleep
Gambar:B-i-s-poster.jpg
Promotional poster
Disutradarani Aaron Sharff
Billy Sharff
Diprodhuseri Aaron Sharff
Billy Sharff
Diskénariyoni Aaron Sharff
Billy Sharff
Dibintangi David Warner
Tom Sizemore
Bonnie Wright
Cynthia Gibb
Eric Roberts
Eugene Simon
Dimusiki Billy Sharff
Sinématografi Matt Bucy
Perusahaan
prodhuksi
Elemental Cinema
Tanggal metu
Suwéné
82 minutes[1]
Nagara United States
Basa Inggris

Before I Sleep nggih punika drama saking film Amérikah Sarékat ingkang dipundamel déning Elemental Cinema taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Aaron Sharff lan Billy Sharff, ingkang ngrangkep minangka panganggit skénario. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun David Warner, Tom Sizemore, Bonnie Wright, Cynthia Gibb, Eric Roberts, Eugene Simon, Campbell Scott, lan Chevy Chase.[2][3][4][5] Sadèrèngipun, filem punika diparingi sesirah Shakespeare's Daughter, nanging salajengipun dipunowahi dados Before I Sleep.[6] Filem punika kaping pisan kagiyaraken wonten adicara Heartland Film Festival ing surya19 Oktober 2013.[1][7]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pandamelan[besut | besut sumber]

Aaron dan Billy nyerat skénario kagem filem niki awit taun 2011, ingkang nyariyosaken babagan penyair Amerika Serikat Eugene.[8] Pamundhutan gambar klèntu dumunung wonten The Frost Place, rumiyin museum lan griyanipun penyair Robert Frost.[8][9]

Proses prodhuksi kawiwitan ing New England, Amerika Serikat surya 22 Juni 2012, ing Vermont, lajeng boyong wonten Franconia, New Hampshire, lan pungkas ing wulan Agustus 2012.[10][11][12].[13][14]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "HLF: Before I Sleep". Diarsip saka asliné ing 23 September 2014. Dijupuk 30 July 2014. 
  2. "Video: Bonnie Wright in "Before I Sleep" ("Shakespeare's Daughter") film's first look". Dijupuk 27 June 2013. 
  3. "First clip of Bonnie Wright in 'Before I Sleep'". Dijupuk 27 June 2013. 
  4. "Eugene Simon". Diarsip saka sing asli ing 11 August 2013. Dijupuk 27 June 2013. 
  5. "Bonnie Wright". Dijupuk 27 June 2013. 
  6. "Shakespeare's Daughter". Diarsip saka sing asli ing 2 October 2013. Dijupuk 30 September 2013. 
  7. "2013 Heartland Film Festival Guide" (PDF). Diarsip saka sing asli (PDF) ing 23 October 2013. Dijupuk 22 October 2013. 
  8. a b "Filmmaking duo -- local brothers -- work on new project". Dijupuk 20 September 2013. 
  9. "Frost Place is backdrop to New England filmmakers’ new project, ‘Shakespeare’s Daughter’". Dijupuk 20 September 2013. 
  10. Nicholl, Katie (1 July 2012). "Young Potter stars split as the magic wears off (well they did get engaged after just six months)". Daily Mail (London). Dijupuk 27 June 2013. 
  11. "Jamie Barber to Film Shakespeare's Daughter". Dijupuk 27 June 2013. 
  12. "@thisisbwright". Dijupuk 27 June 2013. 
  13. "Sneak Peek of Eugene Simon and Bonnie Wright in "Before I Sleep"". Dijupuk 27 June 2013. 
  14. "Trailer (Before I Sleep - Official Trailer)". Dijupuk 17 November 2014. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]