Menyang kontèn

Bedulu, Blahbatuh, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bedulu
Désa
Bedulu kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Bedulu
Bedulu
Bedulu kapernah ing Bali
Bedulu
Bedulu
Bedulu kapernah ing Indonesia
Bedulu
Bedulu
Koordhinat: 8°31′43″S 115°17′51″E / 8.52858°S 115.29753°E / -8.52858; 115.29753Koordhinat: 8°31′43″S 115°17′51″E / 8.52858°S 115.29753°E / -8.52858; 115.29753
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanBlahbatuh
Kodhe laladan
administrasi
51.04.02.2007

Bedulu iku désa ing Kacamatan Blahbatuh, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Blahbatuh, Gianyar