Bausasran, Danurejan, Yogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bausasran
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Kutha Yogyakarta
Cacah padunung -
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Yogyakarta]][[Kategori:Kalurahan ing {{{propinsi}}}]]


Bausasran iku sawijining kelurahan sing dumunung ing kecamatan Danurejan, Kutha Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Danurejan, Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta

Kelurahan: Bausasran | Tegalpanggung | Suryatmajan