Bausasran, Danurejan, Yogyakarta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Bausasran
Kalurahan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Kutha Yogyakarta
Cacah padunung -
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Yogyakarta]]

Bausasran iku sawijining kelurahan sing dumunung ing kecamatan Danurejan, Kutha Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia.

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


 

Danurejan, Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta

Kelurahan: Bausasran | Tegalpanggung | Suryatmajan