Basukesti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basukesti iku paraga wayang putra saka Prabu Basupati raja Wirata, patutan karo Dewi Angganti. Prabu Basukesti gadhah garwa padmi Dewi Pancawati lan peputra telu ya iku: Dewi Basupati, Dewi Basutari lan Prabu Basukiswara.