Menyang kontèn

Banyusangka, Tanjung Bumi, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banyusangka
Désa
Banyusangka kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Banyusangka
Banyusangka
Banyusangka kapernah ing Jawa Wétan
Banyusangka
Banyusangka
Banyusangka kapernah ing Indonesia
Banyusangka
Banyusangka
Koordhinat: 6°53′07″S 113°01′29″E / 6.88531°S 113.02463°E / -6.88531; 113.02463Koordhinat: 6°53′07″S 113°01′29″E / 6.88531°S 113.02463°E / -6.88531; 113.02463
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanjung Bumi
Kodhe laladan
administrasi
35.26.09.2010

Banyusangka iku désa ing Kacamatan Tanjung Bumi, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Tanjung Bumi, Bangkalan