Banjartabulu, Camplong, Sampang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjartabulu
Désa
Banjartabulu kapernah ing Kabupatèn Sampang
Banjartabulu
Banjartabulu
Banjartabulu kapernah ing Jawa Wétan
Banjartabulu
Banjartabulu
Banjartabulu kapernah ing Indonésia
Banjartabulu
Banjartabulu
Koordhinat: 7°11′10″S 113°19′12″E / 7.18618°S 113.32007°E / -7.18618; 113.32007Koordhinat: 7°11′10″S 113°19′12″E / 7.18618°S 113.32007°E / -7.18618; 113.32007
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSampang
KacamatanCamplong
Kodhe laladan
administrasi
35.27.04.2010

Banjartabulu iku désa ing Kacamatan Camplong, Kabupatèn Sampang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Camplong, Sampang